maandag 12 maart 2012

THE WEEKEND

This weekend my boyfriend and I went to our "home" town Amsterdam to visit our parents and spent some quality time together. I surprised him with a night away in a hotel and we went out for dinner at our favorite sushi restaurant The Red Sun. It's been a while since we went there so it tasted extra good! 
Yesterday we did some spring shopping and I ordered a great pair of boots I was looking for a while. 
I'll show you as soon as I got them! The weekend turned out bad, I'm ill since last night....
Hope the sun this week will make me feel better soon :)
Any way, this was my outfit saturday night!

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik naar onze geboortestad Amsterdam geweest om onze ouders te bezoeken en om wat quality tijd samen te spenderen. Ik verraste hem met een overnachting in een hotel in Amsterdam en we zijn heerlijk uit eten geweest bij ons favoriete sushi restaurant The Red Sun. Het was al weer veelte lang geleden dat we daar gegeten hadden, dus het smaakte extra lekker!
Gisteren hebben we een beetje geshopt en heb ik een super mooi paar laarzen besteld! Ik was al een tijdje opzoek naar "de perfecte" en nu heb ik ze eindelijk gevonden! Ik laat jullie ze zien zodra ik ze heb ontvangen! Ik heb het weekend slecht afgesloten want ik werd vannacht ziek... Hopelijk maakt de zon mij deze week beter, want wat is het heerlijk weer!
In ieder geval... Dit is mijn outfit van zaterdagavond!

-X-

    
I was wearing: The Kooples trench coat, Giuseppe Zanotti heels, All Saints jeans, Mango top, Zara belt en Jimmy Choo clutch.

Sushi @ The Red Sun Amsterdam

7 opmerkingen:

 1. You look gorgeous sweetie,so so chic!!! Hope you get well soon :)

  Take care,Daniella xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammie jammie.. ben gek op sushiiiiiiii:) (L)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is The red sun echt een aanrader! De sushi is daar heerlijk! X

   Verwijderen
 3. Je zag er super uit, waanzinnige jas! Beterschap!

  www.creativityandchocolate.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Het is ook wel een favoriet van mij! :) x

   Verwijderen
 4. Ik volg je al een tijdje en vindt je blog en style echt waanzinnig !
  je zou hem alleen wat vaker moeten updaten
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen