zondag 29 januari 2012

JUST A QUICK POST....

Shoes: Zadig & Voltaire | Bag: Prada | Belt: Hermes | Scarf & Shirt: Zara 

Hi lovers... 
Here's just a quick post of the outfit I was wearing last week. My lovely friend made these pictures of me. So glad she is living a few minutes away from me now....
My sweet friends from home came to visit me this weekend and we enjoyed shopping and eating! Thanks for being here so soon... Finally my new apartment feels more like home now. Oh and by the way.. I bought some amazing new shoes I'll show you soon!! 

Hope you like this outfit!


-X-4 opmerkingen:

 1. Like your blog & outfits!
  Ziet er leuk uit! Ik volg je :)

  http://http://becomethefashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great look Isabel! I loveeeee your scarf!! :) Look forward to seeing your new shoes! :)

  Take care,Daniella xox

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Isabella,

  Wat is jouw oorspronkelijke haarkleur? Ben je blond of donker van jezelf? En naar welke kapper ga je altijd? Je haar is echt heel mooi geverfd namelijk! Je lijkt wel een fotomodel (of ben je dat ook?) XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Maartje!

   Dank je! Ik laat ongeveer om de 6 of 8 weken een combinatie van high- en low lights in mijn haar zetten. De laatste paar keer wat meer blond. Dit doe ik al een paar jaar dus vandaar het resultaat! Mijn eigen haar kleur... Oei goede vraag. Ik denk een beetje lichtbruin. Mijn kapster is Annet bij Time out kappers in Groningen (vismarkt), maar nu ik in Maastricht woon zou ik waarschijnlijk een nieuwe moeten zoeken...
   Ik doe wel eens wat modellen werk inderdaad. Heb zaterdag een afspraak bij een nieuw bureau! Spanned!

   Liefs Isabella

   Verwijderen